JAARLIJKS ONDERZOEK AANDELEN BROKERS

Online Broker Onderzoek 2017

Beste mede beleggers,

 

In 2016 lanceerden we de eerste jaarlijkse recensie van alle Nederlandse brokers.

Na jaren ervaring te hebben opgebouwd, en data te hebben vergeleken via BrokerTarieven.nl, was het tijd om een stap verder te gaan.

Het idee voor deze vergelijking is reeds ontstaan eind 2014. We wilden het echter goed doen en hebben dan ook in de eerste helft van 2015 voornamelijk onderzoek gedaan naar wat beleggers zoeken en de punten waarop moest getest worden. Na een korte zomer break werden in augustus de onderzoeken gestart en uiteindelijk afgerond begin februari 2016, maar liefst 6 maanden diepgaand onderzoek.

In 2017 hebben we gestoeld op ervaring dit kunnen terugbrengen tot een 4-tal maanden en een grondige opvolging door het jaar van onze testers.

We hebben opnieuw onze tijd genomen om op alle materie in te gaan. Dat is ook wat deze  jaarlijkse review onderscheidt, we gaan verder dan wat mooie pagina’s en wollige marketing. Doordat we zelf beleggers zijn kijken we op dezelfde manier naar de brokers als jullie en begrijpen we jullie (en onze) noden. Door onze kennis van de industrie kunnen we de echte belangrijke waarden nog beter benoemen.

Er werden meer dan honderd verschillende variabelen gecontroleerd. Een iets diepere uitleg kan u hierover vinden in “hoe we testen”.

Om een geschikte broker voor u te vinden, kan u best starten met de “Beste-Brokers” categorie lijsten, waar we steeds de top vijf geven van de brokers die het best presteerden op de criteria die belangrijk zijn voor dat type van belegger.

Vervolgens kan u gebruik maken van onze “vergelijker” om de brokers die geschikt lijken voor u naast elkaar te vergelijken op onze ratings, commissie, handelsmogelijkheden, populaire tools,…

Als laatste kan u de volledige reviews lezen van de broker waarin we zowel de positieve als de negatieve kanten toelichten.

Sinds het ontstaan van BrokerTarieven in 2010 hebben we al meer dan 500.000 mensen geholpen de tarieven van brokers te vergelijken. Met Vergelijk Brokers, is ons doel simpel: we willen u helpen de juiste broker te vinden voor uw persoonlijke noden.

Succes met uw beleggingen in 2017

 

Sam Hollanders

Oprichter en hoofd onderzoeker
VergelijkBrokers.nl

2017 Individuele Broker Reviews

Elke broker werd uitgebreid getest op meer dan 100 variabelen. De volledige recensies kan u vinden op hun respectievelijke paginas: