Beste Broker voor de Actieve Belegger

Het is niet verwonderlijk dat de actieve belegger een gegeerde klant is voor de online brokers. Hun handje moet niet meer vastgehouden worden en ze genereren daarbovenop veel meer inkomen voor de brokers, elk jaar opnieuw. De vraag is echter hoeveel trades (kopen en verkopen) moet iemand doen om als een active trader te worden geklasseerd?

Deze vraag hebben wij voorgelegd aan verschillende marktexperts, brokers, beleggers, traders en geen van allen kon daar een exact antwoord op bieden. Elke broker gebruikt een ander getal om hun aanbiedingen naar deze klanten op te baseren. De term actieve belegger wordt vaak te snel gebruikt in marketingdoeleinden.

Wij hebben ons voor ons onderzoek gebaseerd op de data die wij verkrijgen wanneer iemand gebruik maakt van onze calculator (deze gegevens zijn anoniem). Aan de hand van het gemiddelde hebben wij het gedrag van de actievere belegger eruit gefilterd. Hieronder zijn de top 5 brokers die, aan de hand van deze data, voldoen aan de criteria voor een actieve belegger.

Gepubliceerd door Sam Hollanders op 16 februari 2017

Top 5 Beste Broker Actieve Belegger

TradersOnly
OPEN REKENING

Aandelen: €6

Opties: €1,7

Lynx
Info Aanvragen

Aandelen: €6

Opties: €1,7

DeGiro
info Aanvragen

Aandelen: €2,6

Opties: €0,85

Saxo Bank
Info Aanvragen

Aandelen: €5

Opties: €3

Binck Active
Info Aanvragen

Aandelen: €9

Opties: €1,95