Beste Broker naar Kosten

De kosten voor beleggen zijn met zekerheid iets waar veel beleggers over nadenken. Terecht want net zoals dagelijks een broodje te eten voor €4,5 op jaarbasis een flink bedrag vertegenwoordigt, is dat net hetzelfde door bij iedere trade €15 te betalen. Wie toch dagelijks een broodje koopt omdat hij/zij er 's ochtends niet aan toekomt om een lunchpakket te maken, kan de kosten verlagen door aan kwaliteit in te boeten. Hetzelfde geldt ook voor online beleggen, daarom maken wij een totaalvergelijk om de beste goedkope online brokers te vinden.

Om de beste lage kosten broker te selecteren, hebben we alle mogelijke scenario's bekeken. Of het nu gaat over handelen in aandelen voor €1.000 of €100.000, met 1 optiecontract of 100 tegelijk, met een vermogen van €5.000 of €1.000.000, we bekeken het allemaal.

We bekeken de kosten voor de rustige belegger die 2 aandelen koopt of verkoopt iedere maand of de hyperactive trader die 100 aandelentransacties en 50 optie transacties doet. We bekeken ook de abonnementskosten, service fees, kosten voor data,…

Wil u graag berekenen wat de verschillen zijn voor uw persoonlijke scenario, dan kan dat via BrokerTarieven waarvan de calculator ook op deze site staat. De tarieven in deze module zijn steeds up to date.

Gepubliceerd door Sam Hollanders op 16 februari 2017

Top 5 Beste Broker naar Kosten

DeGiro
info Aanvragen

Aandelen: €2,6

Opties: €0,85

TradersOnly
OPEN REKENING

Aandelen: €6

Opties: €1,7

Lynx
Info Aanvragen

Aandelen: €6

Opties: €1,7

Binck Basic
Info Aanvragen

Aandelen: €10

Opties: €2,9

Binck Active
Info Aanvragen

Aandelen: €9

Opties: €1,95