Beste Broker Keuze

Welke online broker raadt VergelijkBrokers u aan? Elke belegger heeft een specifieke stijl van handelen en beleggingsvoorkeuren die kunnen gebruikt worden om de brokers te vergelijken om zo een goede match te vinden.

VergelijkBrokers heeft op een aantal punten al een voorselectie gemaakt, zoals de beste broker voor beginners, optiehandelaren,… U kan deze vinden op de Beste Brokers pagina.

De volledige reviews van de brokers kan u vinden op de pagina Reviews

VERGELIJKINGSTOOL

Via onze handige tabel kan u de brokers vergelijken op verschillende punten zoals onze sterren ratings, kosten, commissies, mogelijkheden.

In dit handige overzicht kan u zien wat elke broker te bieden heeft en deze met twee of meerdere naast elkaar vergelijken.

EEN BROKER KIEZEN

Er zijn verschillende criteria die u zal willen bekijken als u een online broker kiest. De meest voorkomende zijn de kosten van het handelen, het gebruiksgemak, de platformen en de tools en de kwaliteit van de aangeboden beleggingsonderzoeken. Ook klantenservice, mobiel handelen, handelsmogelijkheden en de ondersteuning voor andere producten (opties, futures, turbo's, forex, obligaties) zijn andere aspecten.

Als u heeft bepaald welke factoren het belangrijkste zijn voor u, kan u beginnen kiezen voor de broker die aan uw specifieke noden voldoet. Als u deze factoren kent, dan kan u via onze Screener deze opties selecteren en zo zien welke brokers geschikt zijn voor u.