Online Broker Reviews

VergelijkBrokers onderzoekt de Nederlandse brokers die vandaag beschikbaar zijn. Onze broker onderzoeken bevatten de brokers die aandelen, opties, ETFs, turbo's en dergelijke instrumenten aanbieden. Onder deze brokers zijn er ook die forex, futures en CFD's beschikbaar stellen, welke ook wordt aangegeven onder handelsmogelijkheden, maar brokers die enkel deze instrumenten aanbieden werden niet opgenomen.

Het is ons doel om de meest volledige broker reviews beschikbaar te stellen zodat klanten de beste broker voor hun noden kunnen vinden. Elk jaar test ons team de brokers op meer dan 100 verschillende variabelen om zo tot de verschillende ratings te komen, alsook de score voor onze jaarlijkse review en prijzen.

Hieronder vindt u de lijst van alle brokers die worden vergeleken. U zal merken dat sommige brokers meer dan 1 keer vermeld zijn, het betreft dan verschillende pakketten die ze aanbieden met een andere tariefstructuur en soms andere platformen. Kies hieronder een broker om naar hun review te gaan.